Vette beelden waar je elke dag energie van krijgt!

Klaar met saaie foto's die niet opvallen?

Laat me je helpen unieke en creatieve beelden vast te leggen die echt een statement zullen maken.

Of je nu op zoek bent naar brandingfotografie of gewoon iets anders wilt, ik sta klaar om jouw visie tot leven te brengen. Zeg vaarwel tegen standaardfoto’s en omarm de kunst van het buiten de lijntjes denken.

Laten we van jouw fotoshoots een viering van creativiteit maken. Ontdek de eindeloze mogelijkheden en we maken er een feestje van!

Ik vind het heerlijk om met Anne samen te werken. Ze denkt in concepten, en voelt precies aan hoe ze je in je kracht op de foto moet zetten. Ik heb al vaker foto’s laten maken bij andere fotografen, en gemerkt dat ze wel wisten hoe ze een mooie foto moesten maken, maar niet hoe jij nu goed op die foto staat. Dan moest je zelf een pose bedenken en er werd dan niet goed opgelet op: “Zitten je kleren en haren wel goed?” Sta je wel goed’’ En Anne let echt op de details. Die zorgt dat je op je gemak bent, en dat je op je allermooist op de foto staat en straalt.

Diana Olierook - Zangeres

"Anneeeeeee OMG!

Ze zijn fantastisch! Whaaa heel blij mee, ik zag je mail komen en kon het gewoon niet laten liggen tot na m’n retreat hahaha''

-Jenneke van Genechten

Kelly-Anne Jannes photography Header

Je kiest mij omdat je iets unieks wilt, iets bijzonders! Iets waar je zelf nog niet aan gedacht had. En het wordt nog mooier dan je je had voorgesteld.

Ik bedenk een concept rondom je bedrijfsvisie en we gaan samen aan de slag om het beste uit de fotoshoot te halen.

Met goed en creatief beeld kun je je onderscheiden van je concurrentie. Mensen worden vanzelf nieuwsgierig als jij iets “anders’ laat zien dan de anderen.

Durf jij je ware zelf te laten zien? Laten we dan gave foto’s schieten. Waarin jij uitblinkt en waarvan mensen zeggen, met die fantastische persoon wil ik samenwerken!

 

Which kitty do you like?

KITTY CLICK

Vanaf 775 euro excl. BTW

1 uur fotografie

in de studio in Heerlen

1 kledingwissel

10 foto’s zorgvuldig bewerkt

FELINE FOCUS

Vanaf 1775 euro excl. BTW

4 uur fotografie

3 sets in de studio of 2 locaties

Zoveel kledingwissels als je wilt

30 foto’s zorgvuldig bewerkt

Studioassistente

Heerlijke lunch

PURRFECT PORTRAIT

Vanaf 2500 euro excl. BTW

Hele dag shooten

5 sets in de studio

Zoveel kledingwissels als je wilt

35 foto’s zorgvuldig bewerkt

Studioassistente

Heerlijke lunch

Visagie en haarstyling

Wat kun je verwachten?

1

Je boekt eerst een call in. Hierin ga ik je een aantal vragen stellen om meer over jou en je bedrijf te weten te komen. Laten we even kijken of we een match zijn!  Daarna kunnen we beginnen met plannen. Laat het creatieve hersenkraken maar aan mij over 😉

2

Via een videocall gaan we het moodboard bespreken wat ik gemaakt heb en bespreken we welke toffe ideeën we gaan uitwerken. Dit vind ik altijd de leukste fase! Het verzamelen van spullen en dingetjes kan beginnen…

3

Shoot time!! Wordt lekker in de watten gelegd door complimentjes en waan je even als een ster. Ik begeleid je en geef je tips om het beste in jezelf naar boven te halen. Muziek aan en gaan! Verwacht en creatieve uitspatting met loads of fun!

4

Shoot time!! Wordt lekker in de watten gelegd door complimentjes en waan je even als een ster. Ik begeleid je en geef je tips om het beste in jezelf naar boven te halen. Muziek aan en gaan! Verwacht en creatieve uitspatting met loads of fun!

"Anne weet echt hoe ze van een fotoshoot een onvergetelijke ervaring moet maken."

-Kyra Vermaak

FAQ

Kan ik zelf met ideeën komen?

Dat kan! Maar ik neem het heel graag uit handen voor je. Omdat ik een hele creatieve achtergrond heb, en lekker out of the box kan denken, kan ik je helpen om op ideeen te komen waar je zelf niet aan gedacht had.

Wanneer kan ik de foto's verwachten?

Binnen 7 werkdagen ontvang je de zorgvuldig gemaakte selectie in je persoonlijke galerij. Je kunt dan zelf je selectie maken uit de beste beelden. Na het ontvangen van je selectie ontvang je de bewerkte foto’s binnen 3 weken.

Ik wil zelf mijn foto's kiezen, kan dat?

Zeker, je ontvangt je persoonlijke galerij met mijn voorselectie. Daarna kan je zelf de beste foto’s kiezen.

Waar kan ik parkeren?

Je kunt gratis parkeren voor de deur. De fotostudio is ook super goed bereikbaar met openbaar vervoer en maar 8 minuutjes lopen van het station Heerlen.

Zijn er nog extra kosten waar ik rekening me moet houden?

Ik heb pakketten gemaakt die all inclusive zijn.  Het kan echter gebeuren dat je je foto’s zo f***cking vet vind dat je er meer wilt bestellen. Daar zijn natuurlijk wel kosten aan verbonden.

Help! Er is regen op komst op de shootdag!

No worries, we kunnen de sessie als het echt heeeeeeel slecht weer is, altijd verzetten naar een andere datum.