Meer Over Anne

Mijn Verhaal

Ik ben Anne, ik hou van sparkle, roze, glitter, en super lekker gebak, bij voorkeur vegan. Als ik op reis ga dan vind ik het leuk om verschillende plekjes te checken voor het lekkerste gebak.

Ik ben lief voor de natuur, en maak bewuste keuzes als het aankomt op mijn verzorging, kleding, verpakking en eten. Ik praat tegen mijn planten, doe aan yoga en hou van mijn katten Mr. Jinxy en Pixy.

Ik maak van elke fotosessie een feestje, want…het leven moet af en toe niet zo zwaar zijn! Geniet van jezelf in het zonnetje zetten en tijd voor jezelf inplannen! Je krijgt er geen spijt van!

Toen en nu

In 2012 kwam ik fris en fruitig van de kunstacademie af. Ik had een heldere visie. Ik wilde het maken als fotograaf, mijn werk moest vooral leuk zijn, en niet voelen zoals werk. Van mijn passie mijn beroep maken. 

Nu, vele jaren verder staat deze mantra nog steeds bovenaan mijn lijst. Als ik het werk niet meer leuk vind, dan doe ik iets anders. Ik hou van uitdaging, het moet spannend blijven, en ik wil de grenzen opzoeken van mijn kunnen. Alleen zo blijf ik mijn werk leuk vinden. 

Jarenlang ben ik binnen de brave kadertjes gebleven en gedaan wat iedereen graag van mij vroeg. Maar nu is het tijd voor iets anders.

Doe je met me mee?

Anne-Jannes portret

Behind the scenes @ one

Of the cool shoots

Anne Jannes Photography-Diana Olierook

Ik vind het heerlijk om met Anne samen te werken. Ze denkt in concepten, en voelt precies aan hoe ze je in je kracht op de foto moet zetten. Ik heb al vaker foto’s laten maken bij andere fotografen, en gemerkt dat ze wel wisten hoe ze een mooie foto moesten maken, maar niet hoe jij nu goed op die foto staat. Dan moest je zelf een pose bedenken en er werd dan niet goed opgelet op: “Zitten je kleren en haren wel goed?” Sta je wel goed’’ En Anne let echt op de details. Die zorgt dat je op je gemak bent, en dat je op je allermooist op de foto staat en straalt.

Ik wil me aanmelden voor de nieuwsbrief!

Anne Jannes Photography

All images used o this website are copyrighted. For info or buying rights, please contact me.

Contact Us

Huskensweg 17B, 6412SB, Heerlen

(+31) 619007748

info(@)annejannes.com

Bereikbaar op

Ma – do: 10.00 – 17.00

Info

Algemene Voorwaarden

Privacy verklaring

FAQ